خانه / دانلود / پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه

پاورپوینت معماری اسلامی ترکیه

معماری اسلامی ترکیه

معماری اسلامی ترکیه

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۴۹ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

در معماری عثمانی پیش از فتح قسطنطنیه بیشترین تأکید بر حجمهای مکعبی با پوششی از گنبد های نیمکره ای بود. حفظ یکپارچگی بین نیمرخهای درونی و بیرونی گنبد، نه جدایی آنها مثل معماری ایرانی، اصول کلاسیک معماری عثمانی سدۀ دهم/ شانزدهم مرکب از یک رشته قالبهای محدود و ترکیب یافته با شماری از شیوه های محدود بود. دستاورد کلاسیک معماری عثمانی به دست معمارانی چون سنان در حل سنجیده مشکلات واجرای دقیق جزییات با نظارت کامل همخوانیها و نا همخوانیها قرار داشت.

درسال ۴۱۵ میلادی دوباره افتتاح شد. ولی باز این کلیسا درحریق دیگری به دنبال یک شورش علیه دولت آتش گرفت. حدود ۶هفته پس از حریق امپراتور نیانوس تصمیم گرفت کلیسایی به مراتب بزرگتر و باشکوهتر بر ویرانه های کلیسای قبلی بنا کند. به همین مناسبت از معماران مشهورعصرخود،ترالسی و ملطی خواست کلیسای جدید را طوری بسازند که دربرابر آتش وزمین لرزه مقاوم باشد. درساخت کلیسا از باارزش ترین مصالح استفاده کردند ولی بر اثر زلزله درسال ۵۸۸ گنبد کلیسا فروریخت وبالاخره درسال ۵۶۳ گنبدش ساخته شد.

درزمان بایزید دوم دومین مناره ایاصوفیه ازآجر ساخته شد وگنبد بزرگی نیز بر فرازآن ساخته شد. سلطان سلیم دوم یکی از پادشاهان عثمانی است که با توجه و علاقه بسیاری به مسجد ایاصوفیه نشان داده در آغاز سلطنت او بنای مسجد در نتیجه عدم توجه وضع نیمه مخروبه ای پیدا کرده بود وی به معمار سنان دستور دادتا خرابی ها را تعمیر کند .خانه هایی که بنای ایاصوفیه را در محاصره خود گرفته بودند تخریب کردند و دیوارها با تعبیه پایه ها و شمع ها محکم شد و یک مناره آجری جای مناره چوبی را گرفت. در اوایل سلطنت سلطان مراد سوم کار تعمیرات و بازسازی ایا صوفیه به پایان رسید و این پادشاه تغییراتی نیز در داخل مسجد ایجاد کرد و به تزیینات داخلی آن افزود.در زمان سلطان مراد چهارم آیاتی از قرآن زینت بخش دیوارهای مسجد شد.

این فایل شامل:

پیشینه تاریخی ترکیه

موقعیت جغرافیایی

دوره های تاریخی ترکیه

دوران باستان

موزه موزاییک آنتالیا

آیزایونی

امپراطوری بیزانس

امپراطوری عثمانی

معماری امپراطوری عثمانی

کاروانسراهای عثمانی

مدارس عثمانی

آرامگاه عثمانی

بازار

عناصر به کاررفته در معماری

جمهوری ترکیه

مساجد ترکیه

مسجد ایاصوفیه

ساختار بنا

پلان

مسجد سلطانیه

تاریخچه

معماری

مساجد گنبددار نخستین

مناره های ترکی

مسجد شهزاده

معماری مدرن ترکیه

منابع

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *