خانه / دانلود / دانلود پاورپوینت استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی

دانلود پاورپوینت استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی

استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی

 

استخراج ژلاتین از ضایعات ماهی

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۶ اسلاید مصور می باشد.

 

گوشه ای از مطلب :

 

ژلاتین یک ماده پروتئینی کلوئیدی و قدیمی ترین ماکرومولکولی است که از هیدرولیز کلاژن موجود در پوست ، استخوان و بافت پیوندی حیوانات از جمله دام ،طیور و آبزیان بدست می آید. 

بیماری جنون گاوی تا کنون دام های زیادی را در اروپا و کشورهای دیگر مبتلا کرده است و خطر انتقال آن به انسان توسط ژلاتین تولیدی از پوست و استخوان این دام ها وجود دارد با توجه به اینکه ماهی این معایب را ندارد. بخشی از ژلاتین تولید شده در جهان از پوست و استخوان خوک تهیه می گردد که مصرف آن از لحاظ شرعی در کشورهای مسلمان اشکال دارد .

چربی را به وسیله دستگه سوکسله جدا می کنیم زیرا فقط کلاژن موجود در پوست و ضایعات ماهی است که در اثر هیدرولیز به ژلاتین تبدیل می شود.وجود چربی موجب تشکیل صابون در طول فرایند می شود. HCl  ۵ % را به نمونه اضافه کرده و با همزن مغناطیسی به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق مخلوط گردیده تا املاح آن جدا گردد.

نمونه ها با RPM 2500 و به مدت ۱۰ دقیقه و در دمای ۵- درجه سانتیگراد سانتریفوژ می شود.در اثر این عمل، موکوپلیساکاریدهایی مانند هیالورونیک اسید و کندروایتین سولفات رسوب کرده وجدا می شوند. با قرار دادن نمونه در اسید کلریدریک به مدت ۱٫۵ ساعت و ۱۵ ساعت در اسید سیتریک و نیز قرار دادن در بن‌ماری ۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۲ ساعت، ژلاتین به صورت محلول استخراج شده و پس از خشک کردن به صورت پودر کهربایی رنگ به دست آمد. محلول های رقیق ژلاتین در اتوکلاو تحت خلا با درجه حرارت ۶۵ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۴ ساعت قرار داده می شود. مایعات ژلاتین به فرم ورق هایی خشک در می آید.

این فایل شامل :

مقدمه

اسید آمینه های موجود در ژلاتین

تاریخچه

موارد استفاده از ژلاتین

مراحل تهیه ژلاتین اسیدی

جداسازی چربی

حذف املاح

شستشو با آب مقطر

حذف اسید

تنظیم PH

هیدرولیز کلاژن

تصفیه شیمیایی محلول ژلاتین

سانتریفیوژ

تبخیر نمودن ژلاتین

آسیاب کردن

روش قلیایی

استخراج در ایران

و منابع است…

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *