خانه / دانلود / پاورپوینت برنامه فیزیکی و ریزفضاهای کافه کتاب

پاورپوینت برنامه فیزیکی و ریزفضاهای کافه کتاب

ریزفضاهای کافه کتاب

ریزفضاهای کافه کتاب

این فایل به صورت پاورپوینت و قابل ویرایش است.

جهت دانلود مطالعات کافه کتاب کلیک کنید.

تقریبا چهار سال پیش بود که دربه‌در سراغ پولدارهای فرهنگی! و یا مسئولین خاص برخی ارگان‌ها می‌رفتیم و مثلا می‌خواستیم قانعشان کنیم تا یک «پاتوق» راه‌اندازی کنیم. پاتوقی که به شکل دیگر و سنتی‌ترش را البته رو به راه کرده بودیم. در ساختمانی قدیمی‌که حیاط داشت. جایی که فروشگاه کتاب داشتیم. خیلی از مخاطبین و فعالین فرهنگی خودشان دور هم جمع می‌شدند .چایی می‌خوردند . حرف می‌زدند . بحث می‌کردند. حتی شب‌های زمستان مخصوصاً به خوردن آش و لبو و شلغم هم منتهی می‌شد. این فضا ، پذیرایی‌اش و حتی رفت‌و آمدها بر اساس نیاز و کارکردی بومی‌ بصورت آگاهانه و غیرآگاهانه زمانی شکل گرفت که خبری از اصطلاح «کافه کتاب» نبود. جایی در مجموعه‌ی بچه‌های کتاب شیراز. می‌خواستیم این مدل را بصورت حرفه ای و شیک تر ارائه کنیم.

چند وقت پیش خبر راه اندازی «کافه کراسه» در خبرگزاری‌ها پخش شد. برای ما که مشتری‌های دائم پاتوق‌های مختلفی بودیم و البته عشق کتاب، آن هم از نوع دیوانه‌هایی که دوست دارند همه را هم پیاله خودشان بکنند، هم زود خبردار  شدیم و هم ذوق‌زده و البته مشتری راه دورش. البته همین هایی که گفته شد هم باعث شد کم بیش نقدهایی به فکر و کمی ‌هم به زبانمان جاری شود که در ادامه خواهد آمد.

کافه جایی است برای گفتگو. پاتوقی است برای گفتگو، برای ملاقات‌ها، برای اینکه آقای استاد و آقای دانشجو، آقایان فعال فکری و فرهنگی، آقایانی که حرف برای گفتن دارند و آقایانی که می‌خواهند حرف هایی را بشنوند بنشینند دور هم و بگویند و بشنوند. (به جای کلمه «آقایان» می‌توانید کلمه «خانم ها» و (با کمی‌ترس) اشتراک هر دو کلمه را هم بگذارید)

اینجا با تکیه بر محور گفتگو، می‌خواهم بیشتر تأکید کنم که این جمع باید بر اساس علاقمندی‌ها و انگیزه‌های فردی تک‌تک مخاطبان کافه باشد و برنامه‌هایی که متولیان و مجریان کافه‌ها ترتیب می‌دهند برای نمک‌گیر کردن این آدم‌هاست و لاغیر.

اما یک نکته و سوال مهم؛ صاحبان اصلی کافه‌ها که همان غربی‌ها هستند ، بر اساس نیازهای جامعه خودشان برای گفت‌وشنودهایشان و البته مسائل دیگری این مدل را برای خودشان راه‌اندازی کرده‌اند، حال آیا در جامعه امروزی ما، در ایران و بین بچه مذهبی‌ها آیا این مدل‌ها ضروری است؟ بله قطعا کارکرد دارد. اصلا ذائقه‌سازی و تغییر منش‌ها و ارزش‌ها برای این است که مدل‌های مختلف کارکردهای خودشان را دارند. لیکن باید دید آیا به این تغییر ذائقه‌ها باید دامن زد یا خیر.

این فایل شامل:

عرصه خدماتی و ارتباطی

عرصه آموزشی

عرصه اداری

عرصه فرهنگی

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *