خانه / دانلود / دانلود پاورپوینت سیلاژ ماهی

دانلود پاورپوینت سیلاژ ماهی

پاورپوینت سیلاژ ماهی

سیلاژ ماهی

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۲ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

آبزیان در جیره غذایی خود به مقدار زیادی پروتئین نیاز دارند تا رشد مناسب و کافی داشته باشند. یکی از راههای تامین پروتئین در جیره غذایی آبزیان استفاده از ضایعات کارخانه های صنایع غذایی مانند:

کنسرو سازی و صنعت صید و ماهیگیری و …می باشد. بسیاری از آبزیان صید شده در دنیا صید ضمنی محسوب می شوندوچنانچه مورده استفاده قرار رنگیرد باعث از بین رفتن منابع پروتئینی به دلیل کوتاه بودن عمر بعضی از آبزیان می شود.بنابراین یا آنها را به پودر ماهی تبدیل کرده که مستلزم سرمایه گذاری فراوان است یا از آنها پروتئن مایع یا سیلاژ تهیه میکنند.

اولین بار از خانواده sillaginidae که ماهیان کوچک و خاردار مناطق کم عمق اقیانوس هند وآرام بود تهیه کردند. ایده تولید سیلاژ ماهی ، ایده جدیدی نیست . اولین کاری که در این رابطه انجام شد در سوئد در سال ۱۹۳۰ میلادی بوده است و تولید تجاری آن در حدود ۱۰ سال بعد در دانمارک شروع شد. در حال حاضر تولید سیلاژ در شکل تجاری آن تنها در کشورهای دانمارک ، لهستان و نروژ صورت می پذیرد.

اکثر گونه ها می توانند در تولید سیلاژ مورد استفاده قرار گیرند اما از کوسه ها و پرتو ماهیان – نوعی ماهی مسطح – به سختی سیلاژ بدست می آید و باید با دیگر گونه ها ترکیب شوند .سیلاژ تهیه شده ازامعاء و احشاء ماهیان سفید حاوی روغن زیادی نمی باشد اما در صورتیکه سیلاژ از ماهیان چربی نظیر شاه ماهی (Herring) تهیه شود لازم است که روغن آن طی مراحلی استخراج شود . ماهیان چرب سریعتر از امعاء و احشاء ماهیان سفید به مایع تبدیل می شوند به ویژه هر چقدر که ماهی تازه تر باشد عمل تبدیل به مایع با سرعت بیشتری صورت می پذیرد.

این فایل شامل:

مقدمه

سیلاژ چیست

تاریخچه

ترکیبات سیلاژ ماهی

اسیدهای مورد استفاده در تولید سیلاژ

نحوه تهیه

آسیاب فضولات ماهی

اندازه گیری

اندازه گیری اسید

مخلوط کردن اسید با فضولات

بسته بندی سیلاژ

محاسن سیلاژ نسبت به پودر ماهی

معایب

موارد کاربرد سیلاژ ماهی

استفاده از سیلاژ به عنوان یک کود ریشه ای

استفاده از سیلاژ برای غذای حیوانات

منابع

درباره ی ادمین

همچنین ببینید

تاثیر پروتئین های هیدرولیز شده ضایعات کشتارگاهی طیور بر سطح باکتری های روده و بقا در لارو قزل آلا در مواجهه با آئروموناس سالمونیسیدا

نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی

  نکات خلاصه شده درس بیماری های ماهی بیماری یک پدیده غیر عادی است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *