پاورپوینت تحلیل ترمینال TWA فرودگاه جان اف کندی نیویورک
پاورپوینت تحلیل ترمینال TWA فرودگاه جان اف کندی نیویورک شامل ۶۷ اسلاید بوده که به تحلیل و بررسی معماری این بنا اثر ایرو سارینن پرداخته است. قابل ذکر است این فایل معماری به صورت کاملا اختصاصی توسط تیم تحریریه سایت پروژه ها ترجمه و تدوین شده است. در این فایل پاورپوینت به بیوگرافی معمار، تحلیل بخش های مختلف بنا، تصاویر کامل از پلان ها، نما و برش ساختمان، سایت پلان و مجموعه ای کامل از دتایل های معماری پرداخته شده است.
گوشه ای از توضیحات:
ایرو سارینن در سال ۱۹۱۰ در فنلاند متولد شد و در سال ۱۹۲۳ زمانی که ۱۳ سال داشت به همراه خانواده به ایالات متحده مهاجرت کرد ارو حرفه خود را با استعدادهای قابل ملاحظه ای شروع کرد. پدرش الیل سارینن(۱۹۵۰-۱۸۷۳) معمار معروف و بزرگی و شناخته شده بود واولین رئیس آکادمی هنر میشیگان جایی که در اونجا تدریس هم می کرد بود وارو نیز تحت نظارت پدرش درس می خواند و از نمونه کارهایش ایستگاه قطار هلسینکی و بسیاری دیگر از ساختمان های برجسته فنلاند بود و یادبود توسعه ملی جفرسون از آثار اوست.
بعد از تصاحب شرکت TWA توسط خطوط هوایی آمریکا در سال ۲۰۰۱، ترمینال ۵ از خدمات خارج شد. مقامات فرودگاهی نیویورک و نیوجرسی پیشنهاد کردند که قسمت اصلی ساختمان به یک رستوران و مرکز کنفرانس تبدیل شود ، اما برخی از منتقدان معماری با آن مخالفت کردند. در دسامبر سال ۲۰۰۵، شرکت جت بلو (JetBlue)، که ترمینال ۶ را در اختیار دارد، شروع به گسترش بخشهای خود کرد و برای بررسی و مطاله این کار گروه جنسلر را انتخاب کرد. این گسترش بنا الزاماتی جدید را به وجود آورد و به همین منظور، نقطه مرکزی فعالیتهای شرکت اشغال شد و بخش جلویی و برخی دیگر از بخشهای ساختمان ترمینال ۵ بازسازی شد.
بنایی که در آن معماری بیانگر شخصیت خاص و هیجان سفر است…مکانی برای حرکت و انتقال… اشکال به عمد برای تأکید بر افزایش تدریجی کیفیت خط هوایی انتخاب شده است. ترمینال خطوط هوایی ترنس ورلد به گونهای طراحی شده گویی که یک نماد پرواز است. شکلی انتزاعی و تمثیلی از پرواز که با بتن تقویت شده ساخته شده است. این پروژه اغلب تحت عنوان “عقابی که فرود میآید” توصیف میشود. فرم منحنی آن یادآور پرواز عقاب است.
این اولین ترمینالی بود که دارای دوربین مداربسته، نوار نقاله برای چمدانها و نمایش الکترونیکی پروازها و همچنین استفاده از ترازو برای وزن کردن چمدان و بارها بود. فرودگاه جان اف. کندی در صنعت فرودگاهی نوآور بود چرا که برای طراحی ترمینالهای خود شرکتهای مختلف را به کار میگرفت که در واقع خود مالک آنها بود. سپس بقیه خطوط هوایی نیز مانند “خطوط هوایی ایسترن” و “خطوط هوایی آمریکن” ترمینالهای مخصوص به خود را ساختند.
در این سطح بالاتر، در بخش زیرشیروانی بر ایده منحصر به فرد طبقه پایین تاکید میشود. در این طبقه یک کافه، یک رستوران، یک بار و چندین اتاق خصوصی برای جلسات وجود دارد. یک راه پله مسافران را به منطقه فرود هواپیما هدایت میکند و در مسیر آن دو گالری وجود دارد. این گالریها دارای سقف طاقدار هستند و بالاترین ارتفاع را دارند و چشم انداز زیبایی از مسافران را به نمایش میگذارند. منحنی های متمایز طراحی باعث ایجاد سالنهای جذاب و جادار میشوند که این نوع طراحی هیجان زیادی نسبت به یک ترمینال فرودگاه دارد.
این سازه یک سازه به شکل حرفY است که باعث میشود تیرکهای دیگر در چهار طرف سقف به درستی عمل کنند و در عین حال در مکانهای جداسازی شده، نور طبیعی را عبور داده و باعث سبک شدن وزن بصری سازه میشوند. مهمترین نگرانی بخش سازه این بود که از ضخامت بیش از حد لبه تیرچهها که سازه اصلی را نگه میدارد، جلوگیری شود. شکل آن نیز از یک پوسته پیوسته ایجاد شده و برخی بخشها نیز توسط نگهدارندههای عظیم نگهداشته میشوند که شکل نهایی را ایجاد میکند که دارای ۴ قوس مجزاست. و سایهای ایجاد میکند که به شکل ستاره ۴ پر است.
تصاویری از اسلایدها:
پاورپوینت تحلیل ترمینال TWA شامل:
-
بیوگرافی ایرو سارینن
-
معماری حرفه ای ایرو سارینن
-
مرگ ایرو سارینن
-
تحلیل و بررسی ترمینال TWA – فرودگاه جان اف کندی
-
معرفی پروژه
-
بازسازی پروژه
-
مکان پروژه
-
کانسپت پروژه
-
طراحی پروژه
-
توسعه پروژه
-
فضاهای پروژه
-
طبقه همکف
-
طبقات بالاتر
-
سازه پروژه
-
پلان طبقه اول
-
پلان طبقه دوم
-
پلان سایر طبقات و بخش های مختلف بنا
-
نمای جنوبی و شرقی
-
نمای شمالی و غربی
-
برش های ساختمان
-
سایت پلان
-
پلان بام
-
دتایل های معماری قسمت های مختلف بنا